Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Конзола

Mabrada

Конзола Јединствена конзола направљена од обојеног дрвета са каменом обрадом, на којој се налази стара аутентична брусилица за кафу која сеже у османско доба. Репродукован је и исклесан јордански хладњак за кафу (Мабрада) који стоји као једна од ногу на супротној страни конзоле на којој се налази брусилица, стварајући фасцинантан комад за предсобље или дневни боравак.

Име пројекта : Mabrada , Име дизајнера : May Khoury, Име клијента : Badr Adduja Arts & Crafts.

Mabrada  Конзола

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.