Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Одвојиви Уређај За Образовање

Unite 401

Одвојиви Уређај За Образовање Уједините 401: Савршени дуо за образовање. Хајде да разговарамо о тимском раду. С невероватно свестраним дизајном 2 у 1, Уните 401 је идеалан ученички уређај за колаборативна учења у окружењу. Комбинација таблета и нотебоок-а доноси најснажније мобилно решење за образовање, оснажено мгсериес сигурним дизајном по најпаметнијој цени.

Име пројекта : Unite 401, Име дизајнера : Jp Inspiring Knowledge, Име клијента : JP - inspiring knowledge.

Unite 401 Одвојиви Уређај За Образовање

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.