Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

Place

Столица Место је поетична и суштинска столица, пример формалног дизајна са атрактивном привлачношћу. Ова столица комбинује рафинирани технички дизајн са традиционалним завршним обрадама. место је покушати да објекту кажете кроз игру облика и боја које ће сијати, гледајући екстраваганцију и једноставност, оно што место чини препознатљивим, другачијим од других.

Име пројекта : Place, Име дизајнера : TANA-Gaetano Avitabile, Име клијента : Gae Avitabile_ Tana.

Place Столица

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.