Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комбинирана Торба За Закључавање

The Colored Lock Bag

Комбинирана Торба За Закључавање 'Лоцк' је обојена комбинација закључавања. Људи могу да отворе врећицу са шибицама боја, а не само бројевима. Ови модни додаци се користе за торбе. Могу се израдити различити вањски дизајни торбе, а људи могу препознати ове торбе обојеним потписом комбинације браве. Корисници сами праве лозинку у боји како би прилагодили појединцима. Да би се успео овај пројекат, коришћено је много метода израде попут испирања ваздухом, третмана коже, колорног слоја итд. Директни дизајнер и произвођач је Јивон, Схин.

Име пројекта : The Colored Lock Bag, Име дизајнера : jiwon, Shin., Име клијента : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Комбинирана Торба За Закључавање

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.