Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комбинирана Торба За Закључавање

The Colored Lock Bag

Комбинирана Торба За Закључавање 'Лоцк' је обојена комбинација закључавања. Људи могу да отворе врећицу са шибицама боја, а не само бројевима. Ови модни додаци се користе за торбе. Могу се израдити различити вањски дизајни торбе, а људи могу препознати ове торбе обојеним потписом комбинације браве. Корисници сами праве лозинку у боји како би прилагодили појединцима. Да би се успео овај пројекат, коришћено је много метода израде попут испирања ваздухом, третмана коже, колорног слоја итд. Директни дизајнер и произвођач је Јивон, Схин.

Име пројекта : The Colored Lock Bag, Име дизајнера : jiwon, Shin., Име клијента : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Комбинирана Торба За Закључавање

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.