Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комбинирана Торба За Закључавање

The Colored Lock Bag

Комбинирана Торба За Закључавање 'Лоцк' је обојена комбинација закључавања. Људи могу да отворе врећицу са шибицама боја, а не само бројевима. Ови модни додаци се користе за торбе. Могу се израдити различити вањски дизајни торбе, а људи могу препознати ове торбе обојеним потписом комбинације браве. Корисници сами праве лозинку у боји како би прилагодили појединцима. Да би се успео овај пројекат, коришћено је много метода израде попут испирања ваздухом, третмана коже, колорног слоја итд. Директни дизајнер и произвођач је Јивон, Схин.

Име пројекта : The Colored Lock Bag, Име дизајнера : jiwon, Shin., Име клијента : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Комбинирана Торба За Закључавање

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.