Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Винограда

Crombe 3.0

Винограда Циљ концепта продавнице винограда Цромбе био је да купци доживе потпуно нови начин куповине. Основна идеја била је кренути од изгледа и осећаја складишта, којем смо накнадно додали светлост и финоћу. Иако су вина представљена у оригиналном паковању, чисте линије металних оквира и даље осигуравају познавање и перспективност. Свака боца виси у оквиру у једнаком нагибу у којем ће их послужити соммелиер. У сталак од 12 м налазе се шампањац и ормарићи. По ормару, клијенти могу сигурно да складиште до 30 боца.

Име пројекта : Crombe 3.0, Име дизајнера : Five Am, Име клијента : FIVE AM.

Crombe 3.0 Винограда

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.