Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Огрлица И Брош

I Am Hydrogen

Огрлица И Брош Дизајн је инспирисан неоплатонском филозофијом макрокозмоса и микрокосмоса, видећи исте обрасце репродуковане на свим нивоима космоса. Односећи се на златни омјер и редослијед напона, огрлица има математички дизајн који опонаша обрасце филотаксије посматране у природи, као што је видљиво код сунцокрета, тратинчица и разних других биљака. Златни торус представља Универзум, умотан у тканину простора-времена. „Ја сам водоник“ истовремено представља модел „Универзалног константа дизајна“ и модел самог Универзума.

Име пројекта : I Am Hydrogen, Име дизајнера : Ezra Satok-Wolman, Име клијента : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Огрлица И Брош

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.