Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дрвена Игра

BlindBox

Дрвена Игра БлиндБок је дрвена игра која комбинује загонетке са меморијским играма и јача осећаје попут слуха и додира. То је преокретна игра за два играча. Играч који сакупи своје мраморе пре него што други играч победи. Играчи померају хоризонталне фиоке да би поравнали рупе у средини како би се створили вертикални путеви како би мермери пропали. Игра захтева стратешке могућности размишљања да блокирају вашег противника, добру меморију за исправне потезе и велику пажњу да бисте видели где је ваш мермери се крећу.

Име пројекта : BlindBox, Име дизајнера : Ufuk Bircan Özkan, Име клијента : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Дрвена Игра

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.