Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дрвена Игра

BlindBox

Дрвена Игра БлиндБок је дрвена игра која комбинује загонетке са меморијским играма и јача осећаје попут слуха и додира. То је преокретна игра за два играча. Играч који сакупи своје мраморе пре него што други играч победи. Играчи померају хоризонталне фиоке да би поравнали рупе у средини како би се створили вертикални путеви како би мермери пропали. Игра захтева стратешке могућности размишљања да блокирају вашег противника, добру меморију за исправне потезе и велику пажњу да бисте видели где је ваш мермери се крећу.

Име пројекта : BlindBox, Име дизајнера : Ufuk Bircan Özkan, Име клијента : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Дрвена Игра

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.