Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Умиваоник

Spiral

Умиваоник Свјежа вода је један од највреднијих природних ресурса; чули смо приче и легенде да змије чувају драгоцено и драгоцено благо. Зато смо инспирисали змију која се омотала око стожастог базена воде да би је заштитила. Још једна карактеристика је да употреба руку за отварање славине за воду можда неће бити угодна свима на јавним местима. У овом дизајну, папучица се користи за отварање и затварање славине притиском ножне папучице.

Име пројекта : Spiral, Име дизајнера : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Име клијента : AQ QALA BINALAR.

Spiral Умиваоник

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.