Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Умиваоник

Spiral

Умиваоник Свјежа вода је један од највреднијих природних ресурса; чули смо приче и легенде да змије чувају драгоцено и драгоцено благо. Зато смо инспирисали змију која се омотала око стожастог базена воде да би је заштитила. Још једна карактеристика је да употреба руку за отварање славине за воду можда неће бити угодна свима на јавним местима. У овом дизајну, папучица се користи за отварање и затварање славине притиском ножне папучице.

Име пројекта : Spiral, Име дизајнера : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Име клијента : AQ QALA BINALAR.

Spiral Умиваоник

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.