Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Умиваоник

Spiral

Умиваоник Свјежа вода је један од највреднијих природних ресурса; чули смо приче и легенде да змије чувају драгоцено и драгоцено благо. Зато смо инспирисали змију која се омотала око стожастог базена воде да би је заштитила. Још једна карактеристика је да употреба руку за отварање славине за воду можда неће бити угодна свима на јавним местима. У овом дизајну, папучица се користи за отварање и затварање славине притиском ножне папучице.

Име пројекта : Spiral, Име дизајнера : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Име клијента : AQ QALA BINALAR.

Spiral Умиваоник

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.