Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Умиваоник

SEREL Purity

Умиваоник Умиваоник Серел Пурити заузима своје место у купатилима својим јединственим и невероватним обликом посуда. Општи приступ дизајнирању отвора за отпадне воде који је невидљив. Овај приступ утиче на дизајн тако важно и узрокује да се развију сложени детаљи. Са овим приступом умиваоник Серел Пурити изгледа чисто, глатко, елегантно и у потпуном складу општег интегритета дизајна. Умиваоник СЕРЕЛ Пурити, који има доминацију меких форми, позива корисника у футуризам.

Име пројекта : SEREL Purity, Име дизајнера : SEREL Seramic Factory, Име клијента : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Умиваоник

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.