Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Саобраћајни Сигнал

Don Luis

Саобраћајни Сигнал „Многе земље су почеле да примењују политике којима се подстиче ходање као важан вид превоза. Ризик за пешаке се повећава када дизајн саобраћајница не планира и не обезбеђује механизме за контролу саобраћаја који раздвајају пешаке од возила. Прометне несреће уопште коштају између 1 и 2% бруто националног производа “(ВХО). Дон Луис је 3Д саобраћајни сигнал који се везује за жуту 2Д линију обојену на тротоару како би избегао да пешак пређе улицу на другом месту према зебри. Дизајниран је социокултурном анализом, а не само естетским смерницама.

Име пројекта : Don Luis, Име дизајнера : CasBeVilla Team, Име клијента : CasBeVilla Team.

Don Luis Саобраћајни Сигнал

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.