Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Систем Праћења Пацијента

Touch Free Life Care

Систем Праћења Пацијента Кревет за спашавање без додира израђен је с уграђеним чиповима за праћење физиолошких функција. Пацијенти могу контролирати своју температуру мадраца и положај кревета помоћу интуитивног интерфејса, без потребе да позову медицинску сестру за ове задатке. Такође сестра користи овај екран за вођење евиденције о примењивим лековима и течностима које се затим шаљу на сучеље медицинске сестре. Сучеље на сестринској станици приказује и упозорава на све промене параметара као што су телесна температура пацијента, крвни притисак, образац спавања и ниво влаге. На тај начин се може уштедети пуно запослених часова помоћу тлц-а.

Име пројекта : Touch Free Life Care, Име дизајнера : nikita chandekar, Име клијента : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Систем Праћења Пацијента

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.