Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Коктел Бар

Gamsei

Коктел Бар Када се Гамсеи отворио 2013. године, хипер-локализам је уведен у област праксе која је до тада била углавном ограничена на сцену са храном. У Гамсеи састојци за коктеле дивљачки се хране или их узгајају локални артешки фармери. Унутрашњост бара јасан је наставак те филозофије. Баш попут коктела, Буеро Вагнер је набављао све материјале локално и радио у уској сарадњи са локалним произвођачима на производњи прилагођених рјешења. Гамсеи је потпуно интегрисани концепт који догађај испијања коктела претвара у ново искуство.

Име пројекта : Gamsei, Име дизајнера : BUERO WAGNER, Име клијента : Trink Tank.

Gamsei Коктел Бар

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.