Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комерцијална И Административна

Sina Complex

Комерцијална И Административна У плану је пројекат започео радом респираторног плућа које је било у контакту са отвореним ваздухом, а такође је уживало у вегетацији за ваздушни филтер и покушао је да се овај тренд настави у целој серији. Такође су формирана нека места на разним висинама за посматрање града. Ова места била су окружена шкољкама (вегетација и дизајни) и у потпуности нуди филтриран поглед помоћу ових елемената за публику изнутра и споља како би се смањио физички и визуелни интензитет загађења.

Име пројекта : Sina Complex, Име дизајнера : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Име клијента : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Комерцијална И Административна

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.