Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комерцијална И Административна

Sina Complex

Комерцијална И Административна У плану је пројекат започео радом респираторног плућа које је било у контакту са отвореним ваздухом, а такође је уживало у вегетацији за ваздушни филтер и покушао је да се овај тренд настави у целој серији. Такође су формирана нека места на разним висинама за посматрање града. Ова места била су окружена шкољкама (вегетација и дизајни) и у потпуности нуди филтриран поглед помоћу ових елемената за публику изнутра и споља како би се смањио физички и визуелни интензитет загађења.

Име пројекта : Sina Complex, Име дизајнера : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Име клијента : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Комерцијална И Административна

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.