Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Приватни Боравак

City Point

Приватни Боравак Дизајнер је инспирацију потражио у урбаном пејзажу. Сценографија ужурбан урбани простор је на тај начин 'проширио' на животни простор, пројект је окарактерисао Метрополитан темом. Тамне боје су биле истакнуте светлошћу како би се створили сјајни визуелни ефекти и атмосфера. Усвајањем мозаика, слика и дигиталних отисака на високим зградама утисак модерног града унесен је у унутрашњост. Дизајнер је уложио велики напор у просторно планирање, посебно усмерен на функционалност. Исход је био модеран и луксузан дом који је био довољно простран да прими 7 људи.

Име пројекта : City Point, Име дизајнера : Chiu Chi Ming Danny, Име клијента : Danny Chiu Interior Designs Ltd..

City Point Приватни Боравак

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.