Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Етикета За Вино

314 Pi

Дизајн Етикета За Вино Експериментирање с дегустацијом вина је непрекидан процес који води ка новим стазама и разноликим аромама. Бесконачни низ пи, ирационални број са бесконачним децималама без познавања последњег од њих, био је инспирација за име ових вина без сулфита. Дизајн има за циљ да у средишту позорности стави 3,14 винске серије уместо да их сакрије међу сликама или графикама. Слиједећи минималистички и једноставан приступ, наљепница показује само стварне карактеристике ових природних вина какве се могу примијетити у биљежници енолога.

Име пројекта : 314 Pi, Име дизајнера : Maria Stylianaki, Име клијента : Deep Blue Design.

314 Pi Дизајн Етикета За Вино

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.