Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Продајни Уред

Chongqing Mountain and City Sales Office

Продајни Уред „Планина“ је главна тема овог продајног уреда, који је инспирисан географском позадином Цхонгкинга. Узорак сивих мермера на поду формира се у трокутастом облику; а на зидовима са карактеристичним зидовима и пријемним шалтерима неправилног облика има пуно необичних и оштрих углова и углова који демонстрирају концепт „планине“. Поред тога, степенице које повезују подове дизајниране су као пролаз кроз пећину. У међувремену, ЛЕД расвете су обешене са плафона, имитирајући призор кише у долини и представљају природан осећај, како би ублажили цео утисак.

Графика За Кућу За Одмор

SAKÀ

Графика За Кућу За Одмор ПРИМ ПРИМ студио креирао је визуелни идентитет за пансион САКА, укључујући: назив и дизајн логотипа, графику за сваку собу (дизајн симбола, обрасце тапета, нацрте за слике на зиду, јастуке за јастуке итд.), Дизајн веб страница, разгледнице, значке, визиткаде и позивнице. Свака соба у пансиону САКА представља другачију легенду повезану са Друскининкајом (летовишким градом у Литви у којем се налази кућа) и околином. Свака соба има свој симбол као кључну реч из легенде. Ове се иконе појављују у унутрашњој графици и другим објектима који обликују њен визуелни идентитет.

Тепих

Folded Tones

Тепих Теписи су инхерентно равне, циљ је био оспорити ову једноставну чињеницу. Илузија о тродимензионалности постиже се са само три боје. Разноликост тонова и дубина тепиха зависи од ширине и густине пруга, а не од велике палете боја које могу да стану у одређени простор, омогућавајући флексибилну употребу. Одозго или одоздо, тепих подсећа на пресавијени лим. Међутим, док седите или лежите на њему, илузија набора можда неће бити видљива. То доводи до употребе једноставних понављајућих линија које се могу уживати као апстрактни образац изблиза.

Хаљина

Nyx's Arc

Хаљина Када светлост продире кроз прозоре са финим нивоом, створиће ниво естетске осветљења, осветљења како би људе увео у собу кад је тајновит и миран ум, као Ник са мистериозним и тихим, употребом ламиниране тканине и завртите се да би стегнирали такву интерпретацију лепоте.

Огрлица

Extravaganza

Огрлица Елегантни цоллиер инспирисан руффовима, древним украсима врата који се могу видети на многим прелепим сликама КСВИ и КСВИИ века. Карактерише их модеран и модеран дизајн, поједностављујући типични стил руффова који га покушавају учинити модерним и савременим. Софистицирани ефекат који даје елеганцију кориснику, користећи црне или беле боје омогућава мноштво комбинација модерног и чистог дизајна. Једноделна огрлица, флексибилна и лагана. Не племенити материјал, али импозантног дизајна високог модног дизајна који овај колачић чини не само драгуљем већ и новим украсом каросерије.

Програм Дизајнерских Догађаја

Russian Design Pavilion

Програм Дизајнерских Догађаја изложбе, дизајнерски конкурси, радионице, едукативно савјетовање и издавачки пројекти са циљем промоције руских дизајнера и брендова у иностранству. Наше активности подстичу руске дизајнере да усаврше своја знања и вештине кроз међународне пројекте и помогну им да разумеју своју улогу у дизајнерској заједници, како да промовишу и учине своје производе конкурентним и стварају истинске иновације.