Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Књига

ZhuZi Art

Књига Нањинг Зхузи Арт Мусеум објављује серију издања књига за сакупљена дела традиционалне кинеске калиграфије и слике. Своју дугу историју и елегантну технику, традиционалне кинеске слике и калиграфија драгоцене су због своје високо уметничке и практичне привлачности. При дизајнирању колекције кориштени су апстрактни облици, боје и линије за стварање досљедне сензуалности и истицање празног простора у скици. Напор се поклапа са уметницима у традиционалним сликарским и калиграфским стиловима.

Име пројекта : ZhuZi Art, Име дизајнера : ALICE XI ZONG, Име клијента : ZHUZI Art Center.

ZhuZi Art Књига

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.