Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Агенција За Некретнине

The Ribbon

Агенција За Некретнине Као што је "Плес траке", са отвореном просторном скалом, свеукупни простор је бел, користе концепт постављања намештаја, обликују однос који повезује са простором, а посебно је однос између зида и ормарића, интегрисање сто са стропом и земљом, намјерно избити пресјек неправилне геометрије, не само да прекривају превелику количину оштећења снопа, већ показују и савремени стварни концепт, показујући апстрактну идеју врпце у облику кривуље кроз одраз свјетлости.

Име пројекта : The Ribbon, Име дизајнера : Kris Lin, Име клијента : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Агенција За Некретнине

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.