Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комода За Ладице, Столице И Столове

Ludovico Office

Комода За Ладице, Столице И Столове Као и код главног намештаја Лудовицо, и ова канцеларијска верзија обвиоулсија има исти принцип који треба да сакријете пуну столицу у фиоци, а да столица не буде примећена и виђена као део главног намештаја. Већина ће помислити да су столице још пар ладица. Тек кад се повучемо натраг, видимо столицу која буквално излази из тако препуног простора испуњеног ладицама. Инспирација је у великој мери потекла од посете Питтамиглиовој касти и свим њеним симболичким, скривеним порукама, као и скривеним и неочекиваним вратима или пуним собама.

Име пројекта : Ludovico Office, Име дизајнера : Claudio Sibille, Име клијента : Sibille.

Ludovico Office Комода За Ладице, Столице И Столове

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.