Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дигитални Пролаз

National Bank of Greece's i-bank

Дигитални Пролаз Концепт продавница у којој се налазе и пружају смернице о он-лине понудама за Интернет, мобилно и телефонско банкарство. Нема бројача - уместо тога клијенти користе рачунаре у продавници да би довршили дневне банкарске трансакције, нпр. подешавање налога и прегледавање изјава, уз подршку тима продавнице за 4 особе. Апликација НБГ доступна је на иПадима и иПхонеима на централним штандовима 'Греат Идеас', приватне говорнице се могу користити за интернет и телефонско банкарство, а додирни екрани унутар Интерактивне зоне омогућавају посетиоцима приступ банкарским услугама и играње игара.

Име пројекта : National Bank of Greece's i-bank , Име дизајнера : Allen International, Име клијента : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Дигитални Пролаз

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.