Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дигитални Пролаз

National Bank of Greece's i-bank

Дигитални Пролаз Концепт продавница у којој се налазе и пружају смернице о он-лине понудама за Интернет, мобилно и телефонско банкарство. Нема бројача - уместо тога клијенти користе рачунаре у продавници да би довршили дневне банкарске трансакције, нпр. подешавање налога и прегледавање изјава, уз подршку тима продавнице за 4 особе. Апликација НБГ доступна је на иПадима и иПхонеима на централним штандовима 'Греат Идеас', приватне говорнице се могу користити за интернет и телефонско банкарство, а додирни екрани унутар Интерактивне зоне омогућавају посетиоцима приступ банкарским услугама и играње игара.

Име пројекта : National Bank of Greece's i-bank , Име дизајнера : Allen International, Име клијента : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Дигитални Пролаз

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.