Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Фотеља

The Monroe Chair

Фотеља Упечатљива елеганција, једноставност идеје, комфорне, дизајниране с обзиром на одрживост. Монрое фотеља је покушај драстичног поједностављења производног процеса који се односи на израду фотеља. Искориштава потенцијал ЦНЦ технологија да у више наврата изрезују плоснати елемент из МДФ-а, ови елементи се затим прекривају око централне осе како би обликовали комплексно закривљену фотељу. Задња нога постепено се поставља у наслон наслона, а наслон за руку у предњу ногу, стварајући изразиту естетику у потпуности дефинисану једноставношћу производног процеса.

Име пројекта : The Monroe Chair, Име дизајнера : Alexander White, Име клијента : .

The Monroe Chair Фотеља

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.