Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Изложба И Продавница Расвете

Light Design Center Speyer, Germany

Изложба И Продавница Расвете Изложба новог светлосног центра Спеиер, смештена у згради фабрике, требало је да буде замишљена као изложбени простор, простор за консултације и место састанка. Овде је требало да се направи оквир који ствара ефекте синергије дизајна ентеријера за све најновије светлосне трендове, технологије и светлосне дизајне. Његова софистицирана структура била је да изгради окосницу целокупне изложбе светла, али истовремено није засјенила приоритет расветних објеката који ће бити изложени. У ту сврху природа је створила обједињујући облик као инспирацију: „твистер“, природни феномен с невидљивим силама ...

Име пројекта : Light Design Center Speyer, Germany, Име дизајнера : Peter Stasek, Име клијента : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Изложба И Продавница Расвете

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.