Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сто Са Подесивим Столом

Dining table and beyond

Сто Са Подесивим Столом Ова таблица има могућност прилагођавања њене површине различитим облицима, материјалима, текстурама и бојама. Супротно уобичајеном столу, чија плоча стола служи као фиксна површина прибора за сервирање (тањири, тањири за сервирање, итд.), Компоненте овог стола делују и као површина и као прибор за послуживање. Ови додаци могу бити састављени у компонентама различитог облика и величине, зависно од потребних потреба за ручавање. Овај јединствени и иновативни дизајн претвара традиционални трпезаријски стол у динамично средишње место непрекидним преуређивањем закривљених додатака.

Име пројекта : Dining table and beyond, Име дизајнера : Athanasia Leivaditou, Име клијента : Studio NL.

Dining table and beyond Сто Са Подесивим Столом

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.