Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Водка

Kasatka

Водка „КАСАТКА“ је развијена као врхунска вотка. Дизајн је минималистички, и у облику боце и у бојама. Једноставна цилиндрична боца и ограничена палета боја (бела, нијансе сиве, црне) наглашавају кристалну чистоћу производа и елеганцију и стил минималистичког графичког приступа.

Име пројекта : Kasatka, Име дизајнера : Anastasia Smyslova, Име клијента : Anastasia Smyslova.

Kasatka Водка

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.