Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Медијска Продавница

Our House

Медијска Продавница Концепт 'Наша кућа' изнова доживљава куповину захваљујући иновативном дизајну, врхунској дигиталној технологији и додиру Виргин чаролије како би створио малопродајно окружење као ниједна друга. На улазу купце дочекују или Рицхард Брансон, Мо Фарах, Усаин Болт или чак Т-Рек, са ХД дигиталних врата. Овај осећај за позориште и личност пружају улазима за купце да истраже свет најновијих забавних и комуникационих услуга компаније Виргин Медиа.

Име пројекта : Our House, Име дизајнера : Allen International, Име клијента : allen international.

Our House Медијска Продавница

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.