Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Медијска Продавница

Our House

Медијска Продавница Концепт 'Наша кућа' изнова доживљава куповину захваљујући иновативном дизајну, врхунској дигиталној технологији и додиру Виргин чаролије како би створио малопродајно окружење као ниједна друга. На улазу купце дочекују или Рицхард Брансон, Мо Фарах, Усаин Болт или чак Т-Рек, са ХД дигиталних врата. Овај осећај за позориште и личност пружају улазима за купце да истраже свет најновијих забавних и комуникационих услуга компаније Виргин Медиа.

Име пројекта : Our House, Име дизајнера : Allen International, Име клијента : allen international.

Our House Медијска Продавница

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.