Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампа

Tako

Лампа Тако (хоботница на јапанском) је столна лампа инспирисана шпанском кухињом. Две основе подсећају на дрвене тањире на којима се служи „пулпо а ла галлега“, док његов облик и еластична трака изазивају бенто, традиционални јапански сандук. Делови су састављени без шрафова, што олакшава састављање. Пакирање у комадима такође смањује трошкове пакирања и складиштења. Спој флексибилног полипропенског сенчила сакривен је иза еластичне траке. Рупе избушене на дну и горњим комадима омогућавају потребни проток ваздуха да не би дошло до прегревања.

Име пројекта : Tako, Име дизајнера : Maurizio Capannesi, Име клијента : .

Tako Лампа

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.