Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комода

Chilim

Комода "Цхилим би Мирко Ди Маттео" је линија намештаја створена од преуређених 80 година старих простирки из Босне. Ови оригинални комади намештаја су јединствени (сваки комад је другачији), еколошки прихватљиви (направљени од рециклираних тепиха) и друштвено одговорни (чувају традицију старих ткалца). Комбинујући тепихе са „металним хардвером“ (као уоквири), створили смо неуништиве комаде који ће сачувати иначе изгубљене винтаге тепихе практично заувек као функционалне предмете у нашим домовима.

Име пројекта : Chilim, Име дизајнера : Matteo Mirko Cetinski, Име клијента : Mirko Di Matteo Designs.

Chilim Комода

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.