Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Флексибилна Канцеларија

Suivez le guide

Флексибилна Канцеларија Овај концепт је осмишљен за конкурс за дизајн у организацији покрајине Западна Фландрија. Задатак је био да се напуни велики празан простор који је усред неколико канцеларија, намештајем где су се корисници могли окупљати. Водич Суивез ле је серија од 7 волумена шперплоче у којима корисник омогућава обављање друге активности. Они могу лако да промене локацију сваког оквира у складу са функцијом која им је потребна. „Суивез-ле-гуиде“ раскида са конвенцијама из области канцеларијског намештаја. То је одговор на потражњу за другим начинима рада и комуникације.

Име пројекта : Suivez le guide, Име дизајнера : Five Am, Име клијента : Five AM.

Suivez le guide Флексибилна Канцеларија

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.