Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столице

Musketeers

Столице Једноставно. Елегантно. Функционални. Мушкетари су троножне столице израђене од прашкастог метала савијеног у облик са дрвеним ногама одрезаним ласером. Доказано је да је тронога база геометријски заправо стабилнија и има најмање шансе да се тргне него да има четири. С изванредном уравнотеженошћу и функционалношћу, елеганција мускетара у свом модеристичком изгледу чини га савршеним комадом у вашој соби. Сазнајте више: ввв.рацхелледагналан.цом

Име пројекта : Musketeers, Име дизајнера : Rachelle Dagñalan, Име клијента : Rachelle Marie Dagñalan (rmd*).

Musketeers Столице

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.