Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лед Тв

XX250

Лед Тв ТВ серија Вестеллесс без граница која је позиционирана у врхунском сегменту потрошачке електронике. Алуминијски оквир држи екран као скоро невидљиви танки оквир. Сјајни танки оквир даје производу ексклузивну слику на засићеном тржишту. Екран се драстично разликује од нормалних ЛЕД телевизора са холистичком сјајном површином екрана уметнутом у танки метални оквир. Сјајни алуминијумски део испод екрана ствара тачку привлачности док раздваја телевизор од стола.

Име пројекта : XX250, Име дизајнера : Vestel ID Team, Име клијента : Vestel Electronics Co..

XX250 Лед Тв

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.