Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сет Топ Бок

NOSE Set Top Box

Сет Топ Бок НОСЕ је један од најновијих Смарт Сет Топ Бок компаније који пружа дигиталну технологију емитовања за ТВ кориснике. Најзначајнији лик компаније НОСЕ је „скривена вентилација“. Скривена вентилација омогућава стварање јединствених и једноставних дизајна. Унутар пластичног поклопца налази се метални кофер који се користи за спречавање прегревања производа.

Име пројекта : NOSE Set Top Box, Име дизајнера : Vestel ID Team, Име клијента : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Сет Топ Бок

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.