Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Веллнесс Центар

Yoga Center

Веллнесс Центар Смештен у најпрометнијој четврти Кувајта, центар јоге је покушај ревитализације подрумског спрата Јассим Товер-а. Локација пројекта била је неортодоксно. Међутим, то је био покушај опслуживања жена и унутар градских граница и из околних стамбених подручја. Простор за рецепцију у средишту повезује се с ормарићима и уредом, што омогућава несметан проток чланова. Подручје ормарића се тада поравнава са простором за прање ногу који сигнализира 'зону без ципела'. Од тада па надаље је ходник и читаоница која води до три сале за јогу.

Име пројекта : Yoga Center , Име дизајнера : Rashed Alfoudari, Име клијента : The Yoga Center .

Yoga Center  Веллнесс Центар

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.