Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Тактилна Тканина

Textile Braille

Тактилна Тканина Индустријска универзална жакардна текстилна мисао као преводилац за слијепе особе. Ову тканину могу да читају људи са добрим видом и она је намењена њима да помогне слепим особама које почињу да губе вид или имају проблема са видом; да би се научио брајевим системом пријатељским и уобичајеним материјалом: тканином. Садржи абецеду, бројеве и интерпункцијске знакове. Нису додате боје. То је производ сиве скале као принцип перцепције светлости. То је пројекат друштвеног значења и надилази комерцијални текстил.

Име пројекта : Textile Braille, Име дизајнера : Cristina Orozco Cuevas, Име клијента : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille Тактилна Тканина

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.