Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Концепт Корпоративне Архитектуре

Pharmacy Gate 4D

Концепт Корпоративне Архитектуре Креативни концепт заснован је на комбинацији материјалних и нематеријалних компоненти, које заједно стварају медијску платформу. Средишњу тачку ове платформе карактерише предимензионирана посуда као симбол апстрактног алхемијског пехара изнад којег се пројицира холографски дијаграм плутајућег ДНК ланца. Овај ДНК холограм, који у ствари представља слоган „Обећање за живот“, ротира се полако и сугерира лакоћу живота људског организма без симптома. Ротирајући ДНК холограм не представља само ток живота већ и однос светлости и самог живота.

Име пројекта : Pharmacy Gate 4D, Име дизајнера : Peter Stasek, Име клијента : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Концепт Корпоративне Архитектуре

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.