Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кампања За Подизање Свести Хив

Fight Aids

Кампања За Подизање Свести Хив ХИВ је окружен мноштвом гласина и дезинформацијама. Стотине тинејџера широм свијета сваке се године зарази ХИВ-ом незаштићеним сексом или дијељењем игала. Много мањи број тинејџера са ХИВ-ом рођен је мајкама зараженим. Данас постоји нада да људи који живе са ХИВ-ом можда никада неће постати болесни, баш као што нема лека за вирусе попут прехладе и грипа. Људи који живе са вирусом морају бити изузетно опрезни да не ризикују (попут незаштићеног секса) који би друге могли изложити ХИВ-у.

Име пројекта : Fight Aids, Име дизајнера : Shadi Al Hroub, Име клијента : American University of Madaba.

Fight Aids Кампања За Подизање Свести Хив

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.