Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултифункционална Торба

Collectote

Мултифункционална Торба Цоллецтоте је торба 3 у 1 која вам омогућава да организујете све. Одвојите своју велику торбу за допис, док своје ствари носите у мањој торби за путовања, музејске посете, часове, рад и сајмове. Мессенгер торба је довољно велика да може да прими више од 5 албума величине слова, ваш лаптоп и ствари преко ноћи. Цоллецтоте садржи кожни држач картице и две одвојиве торбе, разликоване по боји подстава. Служи у многим различитим ситуацијама, испуњавајући потребе свих врста људи, од уметника до руководилаца.

Име пројекта : Collectote, Име дизајнера : Yun Hsin Lee, Име клијента : Collectors Club of New York.

Collectote Мултифункционална Торба

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.