Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Носач Боца За Колица

Baretto

Носач Боца За Колица Уобичајени пластични сандук који се последњих деценија користио за превоз стаклених боца, издржљив, функционалан као и алат за пословну комуникацију, препорођен је са истим карактеристикама у малом бару који се креће на точковима. Шипка, држач боца заједно са мало радне плоче, све у један предмет, који се може смањити у бесконачној скали боја и марки, произведен у ограниченом броју комада. Поновна употреба маркираних пластичних гајби даје винтаге осећај, која је истовремено модерна. То није само питање рециклирања, већ и поновног тумачења функције.

Име пројекта : Baretto, Име дизајнера : boattiverga studio, Име клијента : boattiverga studio.

Baretto Носач Боца За Колица

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.