Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ресторан Са Роштиљем

Grill

Ресторан Са Роштиљем Опсег пројекта преуређује постојећу радионицу за поправку мотоцикала од 72 квадратна метра у нови ресторан Роштиљ. Обим радова обухвата комплетан редизајн вањског и унутрашњег простора. Спољашњост је инспирисала роштиљ-спојка са једноставном црно-белом схемом дрвеног угља. Један од изазова овог пројекта је уклапање у агресивне програмске захтеве (40 места у трпезарији) на тако малом простору. Уз то, морамо радити са необичним малим буџетом (40 000 америчких долара), који укључује све нове ХВАЦ јединице и нову комерцијалну кухињу.

Име пројекта : Grill, Име дизајнера : Yu-Ngok Lo, Име клијента : YNL Design.

Grill Ресторан Са Роштиљем

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.