Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вишенаменски Грађевински Комплет

JIX

Вишенаменски Грађевински Комплет ЈИКС је грађевински комплет који је креирао њујоршки визуелни уметник и дизајнер производа Патрицк Мартинез. Састоји се од малих модуларних елемената који су посебно дизајнирани тако да омогућавају спајање стандардних сламки за пиће, како би се створила широка разноликост конструкција. Конектори ЈИКС долазе у равним мрежама које се лако раздвајају, пресецају и закључавају на своје место. Помоћу ЈИКС-а можете изградити све, од амбициозних структура просторије до замршених скулптура стола, а све помоћу ЈИКС конектора и сламки за пиће.

Име пројекта : JIX, Име дизајнера : Patrick Martinez, Име клијента : Blank Bubble.

JIX Вишенаменски Грађевински Комплет

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.