Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Седење За Транзитне Јахаче

Door Stops

Седење За Транзитне Јахаче Доор Стопс је сарадња између дизајнера, уметника, јахача и становника заједнице како би се попунили запуштени јавни простори, попут транзитних стајалишта и празних места, са могућностима за седење како би град учинио пријатнијим местом. Дизајниране да пруже сигурнију и естетски угоднију алтернативу оној која тренутно постоји, јединице су препуне великих приказивања јавне уметности наручене од локалних уметника, чинећи тако лако препознатљивим, безбедним и пријатним местом чекања за јахаче.

Име пројекта : Door Stops, Име дизајнера : Craig L. Wilkins, Име клијента : Detroit Community Design Center.

Door Stops Седење За Транзитне Јахаче

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.