Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лежаљка

Bessa

Лежаљка Дизајнирана за просторе за боравак у хотелима, одмаралиштима и приватним резиденцијама, лежаљка Бесса усклађује се са модерним пројектима уређења ентеријера. Дизајн преноси спокој који позива на искуства која треба запамтити. Решавајући његову потпуно одрживу производњу, можемо уживати у равнотежи облика, савременог дизајна, функције и његових органских вредности.

Име пројекта : Bessa, Име дизајнера : Simon Reynaud, Име клијента : Thelos.

Bessa Лежаљка

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.