Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Ентеријера

Wild Life

Дизајн Ентеријера Дизајн је креативан, а креативност изненађења! Кад се дивљи живот сусретне са модернизмом и савршено се уклапа у хармонију, тада настају изненађења! Дизајнер је комбиновао модерну једноставност са етничким авантурама за јединствени простор. За зидове и намештај користила је неутралну палету боја бела, беж и сива, са додатком колорних акцента у зидним уметностима и осветљењу. Да би се изјаснио приликом уласка, дизајнер је представио летећи кауч за крављу кожу и висеће стаклене куглице све напуњене вештачким биљкама за живописан свеж изглед. Уживајте у дивљини!

Име пројекта : Wild Life, Име дизајнера : Shosha Kamal, Име клијента : Shosha Kamal Designs.

Wild Life Дизајн Ентеријера

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.